SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 28 november 2009

Lördag =)

Av Sara Andersson - 28 november 2009 15:05

Härlig lördag, relativt lugn. Har varit i huset och fixat lite, tränat med Wimsa och varit ute o gått en härlig långpromenad. Snart ska vi ut och träna en sväng till, vi håller på att finslipa på fria följet och ingångar. Har kommit på att jag är dålig på att verkligen hålla mina kriterium och godkänner i mellanåt alldeles för dåliga halter och ingångar. Man borde ju vara hård och mer noggran med ett moment som följer med i alla klasser och som allt nästan bygger på. Så ett av våra mål nästa år ska vara att få ett bättre fritt följ. På tal om mål kan jag rekommendera er att gå in och läsa på Fanny Gotts blogg, där hon har skrivit en väldigt bra text om mål, mycket läsvärd, http://www.klickerklok.se/blog/.

för några helger sen var jag hundvakt åt grabbarna i örkelljunga, tog några bilder som jag lägger in på gossarna, de är så söta.

    

Närbild på Lipton.

  

Wimsa och jag när vi tävla vår värsta tävling någonsin i Ängelholm, här ser hon iallafall samlad ut.

 
ANNONS
 
Karolin

Karolin

28 november 2009 16:53

Vilka fina bilder!!

Min mormor såg Wimsa i Strövelstorp idag berättade hon för mig innan och hon sa att hon tyckte att hon var lik Hemi men svartare :P Hon sa ocjkså att hon var jättefin :) Men att hon tyckte att den var liten hehe (A) Hon är ju van vid Hemis storlek hihi ;P

Ha det bra/ Karolin

http://hemiorambo.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se