SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 8 december 2009

Andra första priset i LK 2

Av Sara Andersson - 8 december 2009 08:56

I söndags var jag o Wimsa och tävlade på Veberöds Bk. Efter att kört fel några gånger hitta jag äntligen fram till klubben som låg mitt i ett villaområde.

Jag är väldigt nöjd med Wimsa som var samlad och koncentrerad under hela tävlingen. Poängen blev 177 och då nollade hon läggande under gång. Placering 2 av nitton ekipage.


På torsdag åker jag och Eleonor upp till Stockholm, ska bli så himla mysigt och roligt att träffa syster Evelina, Emelie med briardflock, hoppas också att jag kan hitta Jill på mässan. 
ANNONS
 
Ingen bild

Jill

8 december 2009 17:21

Hejsan!!
klart att jag kommer till mässan :D alltid.
Grattis till dig och skäggmonstret för att ni är så bäst

 
Ingen bild

Jennica

14 december 2009 11:16

Grattis till en fin presation!
Hoppas vi kan träna ihop under våren ett par gånger:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se