SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 18 december 2009

Snö i skåne

Av Sara Andersson - 18 december 2009 16:39

Det har kommit snö, och inte lite heller. Känns nu mera som att vi bor i norrland. Jag tillhör den lilla skalan människor som inte gillar snö, visst det lyser upp och blir fint, men det blir också blött, kallt och hindrar en från de vanliga aktiviteterna som hundträning, förr när jag höll på med hästar blev det alltid massa extra bök när det kom snö. Wimsa gillar i alla fall snö och blir helt galen och bara rusar runt när vi är i skogen. Kul för henne då   . Själv så längtar jag till sommaren.

Fin bild på snödrottningen  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jennica & Nitro

21 december 2009 19:17

Ja, snön har verkligen kommit till Skåne. Vill du ha mindre snö får du komma till Helsingborg för här är drygt 1 dm.

Jag tillhör dock de som tillsammans med mina hundarna tycker det är mysigt, härligt och blir extra toppad av snö. Dock är det ingen av oss som tycker om den tillhörande kylan ;)

Ha en fin Jul!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se