SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

Årets första vetrinärbesök

Av Sara Andersson - 11 januari 2010 11:36

I går kväll efter vi hade varit ute på vår kvällspromenad kunde inte Wimsa komma till ro. Hon la sig en stund och flög sedan upp, provade att lägga sig igen, men kunde inte bli liggande mer än några minuter. Hon flåsade o var allmänt konstig och orolig. Tog ut henne flera gånger och hon kissade varje gång. Efter ca 2 timmar bestämde vi oss för att åka in till Djursjukhuset i Helsingborg. Då hade hon också börjat pipa och blev bara oroligare.Inne på djursjukhuset blev vi väldigt bra omhändertagna, personalen var väldigt trevlig. Fick ta urinprov på Wimsa och så röngade de buken på henne. De hittade inget mer än massa gaser i tarmarna, antagligen är det det som har gjort henne orolig. Urinprovet ska analyseras i dag. Skönt att det inte var något allvarligare.

Idag är Wimsa loj och matt, hon har också lite diarre. Förhoppningsvis är det inget värre än detta. Matte är också loj efter att ha suttit på djursjukhuset hela natten, men vad gör man inte för sin älskade Wimsa.


 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

11 januari 2010 18:41

Lilla Wimsa, hoppas att även urinprovet ser bra ut.
Stor kram till er

http://www.chiliwippan.dinstudio.se

 
Ingen bild

brn

11 januari 2010 21:27

Hibea, som var magsjuk förra helgen, hälsar till Wimsa att hon vet hur det känns att inte må bra. Krya på sig!

 
Veronica

Veronica

14 januari 2010 10:10

Förhoppningsvis sista oplanerade vetbes också! Tur att de var trevliga mina kära kollegor! =) Mår hon bra nu bästa Wimsan? Hoppas vi hinner träna på lör!

http://www.nogg.se/teoblondie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se