SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Onsdag

Av Sara Andersson - 21 april 2010 07:50

Känns konstigt att vara hemma och inte behöva gå till jobbet. Är van vid att ha folk omkring mig och att mycket att göra hela tiden. Men jag ska inte klaga för det är samtidigt väldigt skönt att kunna vila och ta det lungt när man känner för det.

Jag och Wimsa tränar på inför tävlingen på söndag, allt fungerar tillräckligt bra, utom rutan. Tror nästan att det börjar gå troll i det momentet. Men nu har jag lagt om planen, så får vi se hur det fungerar.

Problemet med rutan är att WImsa inte fattar vad hon ska göra. Hon tror att hon ska stanna framför konerna innan rutan. Antagligen har jag kastat hennes leksak när hon har varit framför rutan och omedvetet förstärkt det beteendet, istället för att hon är i rutan, som jag har tänkt förstärka.


 
ANNONS
 
Karolin

Karolin

21 april 2010 11:27

Hej, var ska ni tävla ? :)

http://www.hemiorambo.blogpsot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se