SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 22 april 2010

Lite agility klipp

Av Sara Andersson - 22 april 2010 09:01

Lovade att jag skulle sätta in lite agility klipp från helgens träningar och här kommer två klipp:

Här tränar vi hoppteknik:

Ett klipp där vi tränar framförbyten, något som matte inte hade helt lätt för, speciellt inte när man inte kan springa.

I morgon ska vi ses igen och träna vidare.


Idag ska Wimsa simma och efter det ska vi träna ett pass med Aina och kelpie pojkarna.

Ha en trevlig dag.

 
ANNONS
 
Karolin

Karolin

22 april 2010 16:53

Fina filmer! :) Hon blir nog en bra agilityhund tror jag :D

Såg förresten att du hade svarat om tävlingen i min blogg, hade helt missat att du svarat där hihi, vet du ungefär när tävligen börjar? hade varit roligt att komma och titta :) vill så gärna åka och titta på tävling men mamma är inte så villig att köra iväg långt men Helsingborg är ju inte så värst långt hihi ;)

http://www.hemiorambo.blogpsot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se