SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Onsdag

Av Sara Andersson - 28 april 2010 09:54

Först och främst Tack för alla gratulationer, här i bloggen, på facebook och via SMS. Jag är ruskigt stolt över min och Wimsas prestation, men det hade inte gått så bra utan framförallt två viktiga personer:

Älskade sambo, som skickar iväg oss på olika kurser, snickrar hinder, tar hand om allt hemma medans jag o Wimsa är ute och tränar och kursar, och som står ut med mitt eviga tjatande om hundträning.

Bästa träningskompisen Veronica, det är grymt viktigt att ha någon att träna med som man litar på och som har samma hundsyn som en själv. Veronica och jag har samma tankar om hundträning och är lika hundgalna. Hon peppar och stöttar mig när det behövs, och när skitrutan inte känns kul   . Tack vännen.


Nu är det träning inför LK 3 som stundar, men en start i trean lär nog dröja, många moment som verkligen behöver tränas noga, eftersom det hänger med i eliten. Jag och Wimsa kommer att koncentrera oss på fjärren, sitt i grupp, platsliggande och vittringen fram tills bebisen kommer (mindre än sju veckor kvar).

 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

29 april 2010 23:16

Ååå tack själv bästa du! Underbart att träna ihop med dig, är ett himlans bra team vi! =) Och så är det ju gott att fika också... ;)

http://www.nogg.se/teoblondie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se