SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 30 april 2010

Regnet öser ner

Av Sara Andersson - 30 april 2010 09:57

Utanför mitt fönster öser regnet ner, tråkigt för alla som ska elda i kväll, och tråkigt för mig som hade velat sitta ute på trädäcket och vila idag. För det hade behövts efter gårdagens aktiviteter.


Igår var jag och Wimsa ute på en riktig hundig dag. Först tränade vi med Veronica och Ila. Det blev både lydnad och lite agility träning. Wimsa fick jobba med vårt favorit moment rutan...har börjat öka avståndet och det fungerar faktiskt väldigt bra. Sen håller jag på att lära henne att frysa på target tills hon får min fri singnal, detta för att kunna använda på kontaktfälten i agility.

Efter några timmars träning blev det lunch paus och därefter åkte vi och simmade Wimsa på hundgymnasiet i Örkelljunga. Wimsa har nu simmat i fem veckor i sträck, och jag tror att detta är ett bra kompliment nu när jag inte kan gå så långt med henne själv.

Lite bilder från Wimsas simtur, jag tycker hon är så söt när hon simmar, som en liten säl:

   


Nu ska jag fortsätta dagen med att vila och ta det lungt   .

  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se