SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

Vallningshelg

Av Sara Andersson - 11 maj 2010 09:45

I lördags styrde jag bilen till Hörby där det äntligen var dags för vallningslägret som Nicole så duktigt fixat och organiserat. Jättekul att träffa gamla briard vänner och nya bekantskaper. Wimsa gjorde otroligt många framsteg under helgen. hon fick prova att fösa fåren framför sig och visad då upp BC eye, något som vår instruktör Peter inte trodde att briarder kunde ha, men jodå, där var några till briarder som också visade upp det.

Jobbade också med att förfina hennes svängar. På söndagen fick vi gå en bana som Wimsa fixade galant. Känns också som att jag under denna helgen har börjat få lite kläm på det hela. Härligt.

Tyvärr så får man inte längre lägga upp film från vallning på nätet, djurrättsaktivister tycker att vallning är djurplågeri, och för att hindra massa snack och fjant så har SVAKs instruktörer infört förbud att lägga upp filmer på nätet. Tråkigt att en liten klick ska förstöra.

Lite bilder som snälla Pernilla har tagit kan jag bjuda på.

     


Tack alla inblandade för en super trevlig helg, ser framemot att ses igen i september.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se