SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Världens bästa Wimsa

Av Sara Andersson - 17 maj 2010 11:02

Först vill jag gratulera Veronica och hennes fantastiska hundar Teo och Ila. Förra helgen tog de pinnar i agility, Ila debuterade och tog två pinnar i hoppklass, Teo tog en pinne i klass 2. Denna helgen tävlade de på Berger klubbens KM och Teo blev klubbmästare i agility och Ila i lydnad. Fantastiskt bra jobbat   .


Jag har gått igenom gamla foto som legat på minneskort och blivit lite sentimental, undrar om det har med graviditeten att göra...Men vilken underbar hund Wimsa är. I sommar fyller hon tre år och 

vad mycket vi redan har hunnit med....

Har kommer lite bilder på underbaraste Wimsa:

  Agility träning.   Här är Wimsa inte gammal, kanske 6-7 månader. Med Fyris som tyvärr inte finns mer.     Som den bortskämda hund hon är slappar hon i sängen.             BIM på Hässleholm Nat 2008. Ska fylla 1 år det året i juli.

    

Liten Wimsa vilar i Bian.

  Tävlar juniorhandling med Eleonor i Hässleholm och vinner.   Tävlar LK 1 i Trelleborg, LP 1 blev klart under denna tävlingen.   Är inte alltid vacker, har varit ute och spårat.   Med bästa kompisen Ila.   Äter glass. Bortskämd.   Vackraste.   WW utställningen i Stockholm sommaren 2008, Wimsa kommer trea i juniorklassen ena dagen och fyra andra dagen i mycket hård konkurrans.   På utställning någonstans.   Vilar med husse på ett hotell.   Wimsa 8 månader.   Bus med Eleonor.   Ung Wimsa tränar lydnad.   Så älskad.   Umgås med 5 veckor gamla Saluki valpar.

Mer lydnadsträning.  

Bus i havet.   Jag hoppas vi får många år tillsammans.

 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

17 maj 2010 18:22

Tackar! Helt galet att det kunde gå så himla bra, ganska ofattbart men sjukt roligt! =)
Va fin hon är bästa Wimsa, härliga foton! Särskilt det där Ila är med! ;)

http://www.nogg.se/teoblondie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se