SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Hässleholm INT

Av Sara Andersson - 23 maj 2010 11:44

Igår var vi i Hässleholm och ställde på SKKs INT utställning. Eftersom jag inte är så himla smidig längre så hade jag proffs handler till Wimsa, min syster Eleonor visade henne och jag hade inte kunnat visa henne bättre själv. Eleonor är jätteduktig på att visa Wimsa.

I rasen gick det väldigt bra, Wimsa blev BIR med CACIB.

Kritik: Kraftfull och elegant tik. Välformat huvud. Bra överlinje. Djup kropp m bra front. Kraftig benstomme, utm bakställ. Bra svans, bra steg och utm päls. 

Domare Benny Blid von Schedvin.

Eftersom det inte är så ofta man får chansen att se sin hund i stora ringen bestämde vi oss för att stanna kvar och vänta in finalen.

Och vilken tur att vi gjorde det för Wimsa föll domaren i smaken och blev BIG-R.

Vilken fantastisk dag för oss och vilken fantastisk hund jag har, hon är både snygg och smart   

Tack Eva för världens bästa Wimsa, tck Eleonor för att du ställer upp och visar Wimsa och hjälper mig att bada och fixa henne, och tack Sofia för allt moraliskt stöd vid ringen.  

Lägger in en liten filmsnutt på när Wimsa springer i stora ringen, man ser inte jättebra men lite ialla fall.


Och två bilder, Wimsa står inte jättebra men det är de bästa bilderna som jag har, är det någon annan som tog foto så får ni väldigt gärna maila mig de.

      


 Nu ska jag vila efter en lång lördag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jennica

23 maj 2010 17:26

Grattis till fin framgång! Eleonor och Wimsa är verkligen ett fint par:)Det ser så himla proffsigt ut. Får nog låna Eleonor nästa gång jag ska ställa Nitro för han och jag på utställning var ingen bra mix sist;)

 
Veronica

Veronica

24 maj 2010 21:19

Grattis!!! =)

http://www.nogg.se/teoblondie

 
Pernilla

Pernilla

27 maj 2010 19:49

Grattis till det fina resultat i Hässleholm...Ni är så duktiga. Jag får kanske anlita din syster att springa med Hermes om jag ska ställa ut honom:) Ha det bra o ta väl hand om dig...lägg upp benen och vila nu innan bebis kommer...Kramar
Pernilla och Hermes

http://www.hermes.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se