SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 7 juni 2010

Äntligen uppdatering

Av Sara Andersson - 7 juni 2010 11:47

Har varit extremt dålig på att uppdatera på sistonde. Men så kommer det nog att bli den närmaste tiden.

Ingen bebis har kommit än, men i morgon är det bara en vecka kvar till beräknat datum. Och jag längtar så...

Sen sist har jag och Wimsa varit och vallat hos Peter, vilket gick bra men det var svårt för mig att hänga med, så nu blir det ingen mer vallning innan bebisen kommer. Annars tar vi det lugnt och bara väntar på bebisen. Jag har svårt att gå med Wimsa, så nu har vi istället börjat cykla, vilket fungerar utmärkt. Får också mycket hjälp av Mattisas mamma, som är snäll och kommer och går med Wimsa. Och så går ju Mattias med henne så klart.


I helgen var vi  hos familjen i Örkelljunga och grillade, väldigt mysigt. Passade på att få en bild på mig och mina två systrar, visst är dom söta.  

 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

7 juni 2010 14:05

Tack! Sötaste systrarna ni är! =) Ut med bebben nu så vi kan träääääna igen! ;)

http://www.nogg.se/teoblondie

 
Ingen bild

Jennica

7 juni 2010 14:07

Vilken fin bild på er 3.
Ser också fram emot bebisen:)

 
Ingen bild

Jill

8 juni 2010 18:50

Ni är absolut dom sötaste systrar jag någonsin träffat så det så :)
Jag är så nyfiken på Er lilla bebbe nu så jag tror jag ruggar :p
Det kommer att vara den perfektaste lilla/lille syskon till Wimsa... hon har ju tränas så flitigt på Lucas.

Kramar i massor

Jill

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se