SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Måndag igen

Av Sara Andersson - 14 juni 2010 09:38

Så var det måndag igen och en väldigt lugn helg har rasat förbi. Jag har haft lite värkar och inte kunnat hitta på så mycket mer än att vila. Inte speciellt kul men vad gör man.

Mamma och Eleonor var här i lördags och rastade Wimsa och igår rastade Mattias mamma henne. Husse sliter med trädgården så den ska bli klar tills bebisen kommer.

Jag kan undra om Wimsa känner på sig att något är på gång, damen matvägrar nämligen. Idag är hon inne på andra dagen utan mat, men jag tänker inte ge mig, hon får svälta tills hon ger sig. Men gud så envis hon är....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Barbro och Hibea

14 juni 2010 22:22

Precis som Wimsa väntar vi med spänning. Fast mat-vägrar gör vi inte...;)

 
Ingen bild

Jill

15 juni 2010 09:48

Ååå idag hade varit en bra dag för bebben att se dagens ljus :) Det är Tildes 10års dag idag hihi

Kram kram

 
Pernilla

Pernilla

15 juni 2010 11:12

Hejsan!! Det är verkligen spännande..men snart får väl bebisen komma så att du orkar med allt du vill göra:) Tex lite träning med mig och Hermes. Många kramar

Pernilla och Hermes

http://www.hermes.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se