SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 15 juni 2010

Ingenting än

Av Sara Andersson - 15 juni 2010 11:19

Idag ska bebisen komma, om man ska tro ultraljudetsundersökningen, men jag känner ingenting. Känner mig ovanligt pigg och har som vanligt varit ute och cyklat den vanliga rundan på 45 min. med Wimsa. Jag tror inte att bebisen kommer förrens till helgen, bara en känsla, men jag kan gärna ha fel, om den kommer innan   .

Tog en bild på magen igår som jag tänkte dela med mig av:

Den är rätt stor nu magen.

Och vaggan är bäddad och klar:  

  

Bebisens rum är också redo:


Så nu kan du verkligen komma kära bebis, för världen är redo.   

 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

16 juni 2010 00:42

My God vilken mage du har! Ut med bebben nu, inte på min födelsedag! =) Vad fint det blivit i bebisrummet, var nog ett tag sen jag tittade in där. Och attans vilken fin fjäril, sådan vill jag också ha! Fin ovanför valplådan! =)

http://www.nogg.se/teoblondie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se