SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

Vart tar du vägen?

Av Sara Andersson - 18 juni 2010 08:36

Det undrar jag, lilla bebis, vart tar du vägen? Nu har jag gått över 4 dagar och det är långa dagar. Allt känns som en lång väntan. Om man ändå bara hade vetat vilken dag den hade tänkt att komma så hade det varit lättare, då kunde man planera in det och inte gå och undra....men igentligen är detta ett U - landsproblem, får väll passa på att njuta av de sista dagarna som icke mamma.


Har så dåligt samvete över Wimsa, motion får hon. Jag cyklar med henne, Mattias och hans mamma går med henne. Men träningen är för tillfället nerlagd, och jag känner mig himla elak som inte tränar henne....det är ju det bästa hon vet. Men hon sköter sig bra och tuggar varken på väggar eller gardiner   . Hoppas bebisen kommer snart så vi kan sätta igång och träna igen.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jill

20 juni 2010 09:02

Men hallå eller :P
Passa på att sova och vila och softa nu, sen blir det fullt upp med att beundra och väldigt svårt att få tid till annat... dom är ju så söta när dom sover och när dom rör sina små fingrar och när dom tittar med sina lätt dimmiga blick och när dom sover eller sa jag redan det :p
Som sagt, svårt att hinna med nåt annat kommer det att bli.

Kramar

 
Ingen bild

Jill Yrla Tilde Lucas och Henrik

20 juni 2010 23:04

GRATTIS!!
Underbara nyheter *kärlek*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se