SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 26 juni 2010

Underbart

Av Sara Andersson - 26 juni 2010 12:58

Så kom hon äntligen, vår dotter. Den 20 juni kl 17,00 föddes Agnes Ebba Tillgren. Hon var 53 cm lång och vägde 3945 g. Allt är bra med oss. Det kommer att bli fler uppdateringar när jag känner att det finns tid.

Om ni vill se bild på miraklet kolla in min systers blogg http://eleonormohlin.blogg.se/ 
ANNONS
 
Ingen bild

Camilla & Frodo

27 juni 2010 14:11

Åh, vad härligt Stort Grattis. Kommer gärna o beskådar underverket när vi kommmer till skåne om du är hemma. Sköt om er. Kramizzar Camilla

 
Veronica

Veronica

27 juni 2010 17:21

Grattis även här! Ska skynda mig att bli frisk så jag kan hälsa på! Är definitivt på bättringsvägen nu iaf! =)

http://www.nogg.se/teoblondie

 
Ingen bild

Jill

27 juni 2010 18:02

Men Ååå Sara!! Så gullig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se