SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Du gör min dag

Av Sara Andersson - 29 juni 2010 06:54

Nu har Agnes fyllt en vecka, och allt funkar väldigt bra. dagarna bara rinner iväg och man hinner bara med hälften av det man tänkt, men vad gör det.

Wimsa bryr sig inte speciellt mycket om Agnes, hon kommer och luktar på henne med jämna mellanrum, Wimsa undrar nog vad det är vi har tagit med oss hem.

Jag har börjat så smått med Wimsas träning igen, och det känns kul att få komma igång igen.

 

Vårt underverk.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Byströms

29 juni 2010 18:23

Vi fräste förbi dina hemtrakter natten mellan lördag/söndag :( Inge läge att komma och beundra lillflickan mitt i natten. Vi tänkte på er så klart och önskade att vi hade kunnat stanna på en fika.
Hon är underbart söt och kommer bara att bli sötare så jag får hålla mig till Sofiero utställningen :)
Kram

 
Pernilla

Pernilla

1 juli 2010 10:15

Sicken underbar söt liten flicka...Ser verkligen emot att få träffa er någongång i sommar!!!Många kramar
Pernilla och Hermes ( Hermes hälsar till Wimsa)

http://www.hermes.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se