SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 4 juli 2010

Två veckor

Av Sara Andersson - 4 juli 2010 05:06

Kan inte fatta så fort tiden går, idag fyller Agnes två veckor. I morgon börjar Mattias jobba igen, han ska jobba två veckor sen ska han ha semester. Ska bli intressant o se hur vi ska klara oss själva hemma.

Agnes har nu varit på brukshundsklubben för första gången, mamma passade henne medans jag o Wimsa körde agilty, väldigt roligt att börja komma igång igen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cicci Svensson

5 juli 2010 23:08

Hejsan, Sara! Grattis till er flicka!! Hoppas allt är bra med er alla. Jag hittade dej här av en slump via Google och får!! Ha en riktigt skön sommar så hoppas jag de blir valla av i höst! Kram Cicci & Heaven

 
Jenny Wibäck

Jenny Wibäck

7 juli 2010 14:43

Grattis till er lilla dotter! Roligt att höra att allt har gått bra. Många kramar och önskan om en trevlig sommar! /Jenny

http://vovpedagogik.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se