SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Älskade Agnes o Wimsa

Av Sara Andersson - 10 juli 2010 07:42

Sitter o ammar Agnes o ska försöka att blogga samtidigt....allt flyter på bra. Wimsa är så duktig med henne. Men jag lägger in lite bilder istället för att skriva massa, en bild säger ju mer än tusen ord.

            

Har bokat vallningsläger sista helgen i agusti hos Peter i Hörby, är du intresserad lämna en anmälan till mig snarast.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jill (igen)

10 juli 2010 10:49

Hon är söt som sockervadd

 
Eva Håkansson

Eva Håkansson

11 juli 2010 14:31

Hej Sara, Vilka ljuvliga bilder du lagt in i bloggen på Agnes & Wimsa .. härligt att det går så bra !
Lilla Agnes är sååååå söt, så nu ligger Wimsa i lä i söthet enligt mig *blink*
Stora kramen till er ALLA o nospussar till Wimsa från kennelmatte Eva

http://www.briards.nu

 
Maria Thern

Maria Thern

13 juli 2010 11:44

Hej Sara
Stort stort GRATTIS till lilla Agnes från oss i Motala.
Pussa söta Wimsa också o hälsa att hon är duktig.
Maria

http://www.cellaoloppis.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se