SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Härliga liv

Av Sara Andersson - 21 juli 2010 10:06

Det var längesen jag bloggade nu, men dagarna bara springer iväg. Amningen tar mycket tid och Agnes är vaken ganska mycket. Hon skriker nästan aldrig men gillar att vara vaken och vara med och kolla.

Igår fyllde Agnes  1 månad, kan inte fatta att tiden gått så fort.

Annars tar vi det ganska lungt nu, Mattias har gått på semester och det är skönt att ha han hemma. Vi ska inte göra något speciellt på semestern bara ta dagen som den kommer och passa på att umgås med vänner man träffar aldelles för sällan.

Måste naturligtvis lägga upp några bilder:


  Världens finaste bebis.   Stolt mamma.   

Mina älsklingar.  

 
ANNONS
 
Pernilla

Pernilla

21 juli 2010 12:21

Va roligt att höra att allt går bra och vilka fina bilder..Det ska bli spännande och roligt att få träffa er, om inget annat då vi ska valla. Många kramar/Pernilla

http://www.hermes.zoomin.se

 
Veronica

Veronica

21 juli 2010 17:45

Va gölliga ni är! =) Nu är vi hemma så träääna i veckan eller!?

http://www.nogg.se/teoblondie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se