SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 24 juli 2010

Igår var det en speciell dag

Av Sara Andersson - 24 juli 2010 13:13

Igår fyllde världens bästa hund år, Wimsa fyllde 3 år! Kan inte fatta att hon redan blivit 3 år, tiden går så otroligt snabbt. Dagen firades med en dusch av födelsehunden, långpromenad med husse, agility träning med matte på Öbk och extra god mat på kvällen. Så jag tror att Wimsa är nöjd med sin dag:-D.

  Älskade älskade Wimsa  

 
ANNONS
 
Karolin

Karolin

24 juli 2010 18:45

Grattis i efterskott till fina Wimsa!! :) Ge henne en grattiskram från oss :)

http://www.hemiorambo.blogspot.com

 
Ingen bild

Barbro och Hibea

24 juli 2010 22:17

Även Hibea fick ett födelsedagsbad igår. I övrigt fick hon hållas lugn, hon var lite halt efter att ha vallat en vallhund (BC) på sin tomt under flera timmar kvällen innan. Visste inte att hon kunde...

 
Veronica, Teo, Ila & Blondie

Veronica, Teo, Ila & Blondie

26 juli 2010 16:41

Stort grattis till Wimsan lite i efterskott! Ses snart men de har bokat fel på jobbet så jag jobbar till 19.00 både tis o ons... Hör av mig!! Kramar

http://www.nogg.se/teoblondie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se