SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 29 juli 2010

Snälla Wimsa

Av Sara Andersson - 29 juli 2010 22:41

Hundar är verkligen otroligt duktiga på att anpassa sig efter livets svängar. Varken Wimsa eller Eleonors hundar har tyckt att det är minsta konstigt med Agnes.

Eleonors lilla papillon Quios verkar tvärtom se stora fördela med Agnes. Hon erbjuder en fin viloplats på promenad.

  

Vi har klinker golv i nästan hela huset. Jag gillar verkligen golvet och det är underbart lätt att hålla fint. Men det är väldigt hårt att lägga en bebis på, Agnes har nu blivit så stor att hon vill börja träna i sitt gym. Då kom jag på att Wimsas bia bädd kunde fungera utmärkt som underlag.

Och det gjorde det med...Glad bebis som gymmar

  

Wimsa har aldrig bryt sig speciellt mycket om sin bia, ligger i den ibland på nätterna, men nu blev bian väldigt intressant.

  

Både lilla Agnes och massor med leksaker i Bian, spännande säger Wimsa, och måste naturligtvis provligga

Lite trångt men det går.

     

 Men mysigast är det om man kan vara två.

  Dagarna rusar iväg, vi njuter av vår underbara bebis, hon utvecklas som hon ska och växer. Nu väger hon 4420 g och är 56 cm lång.


Idag har vi varit hos Peter i Hörby och vallat får, Wimsa vallade väldigt fint och matte blev väldigt stolt över sin duktiga hund. Mattias var med och tog hand om Agnes som var en duktig bebis som sov nästan hela tiden.

Vill avsluta med att påminna om vallningslägret den sista helgen i aug. Det finns bara 3 platser kvar så anmäl dig nu om du vill vara med.

 
ANNONS
 
cecilia

cecilia

29 juli 2010 23:04

Fina bilder..Ja hundar är bra nyfikna i bland :)

http://cecylia.bloggagartis.se

 
Eleonor

Eleonor

30 juli 2010 15:35

Så härliga bilder! :)

http://eleonormohlin.blogg.se

 
Maria, Cella o Loppis

Maria, Cella o Loppis

13 augusti 2010 22:27

Ha ha ler lite i min ensamhet då Du skriver att tiden går så fort, vänta ska Du få se helt plötsligt står hon där med piercing i läpp-navel o guu vet var o vill ha pengar till allt möjligt. Passa på o njut för allt vad Du är värd, o glöm inte att varje ålder har sin tjusning. Vad härliga bilder på Wimsa o Agnes. Mysigt att se :)
Varma hälsningar från oss Thern´s

http://www.cellaoloppis.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se