SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2010

Livet med Agnes

Av Sara Andersson - 27 augusti 2010 12:50

Det var längesen jag uppdater bloggen, men har liksom haft annat för mig. Tiden går fort och det är så mysigt att vara hemma med Agnes och Wimsa.

På dagarna är vi ute och går långa promenader, tränar med Wimsa, träffar kompisar, leker med Agnes.

Agnes är på söndag 10 veckor, hon är 59,5 cm lång och väger 4800g. Hon är lång men inte så tung.

För det mesta är Agnes väldigt glad, men ibland blir hon väldigt arg, speciellt om hon inte får mat snabbt nog...

Ibland är hon väldigt tänkande:

Sover sött:

Men för det mesta är hon glad:

           

 
ANNONS
 
Ingen bild

jill

30 augusti 2010 14:26

Hon är helt underbar :D
Ska ni möjligen till Växjö? Skulle vara så kul att träffas och att få se henne på riktigt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se