SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 13 september 2010

Sofiero INT

Av Sara Andersson - 13 september 2010 13:27

Igår var vi på Sofiero, jag, Wimsa, Agnes och super mormor. Jag skulle ställa Wimsa, Eleonor är på kreta så jag visade henne själv. Jag kände mig ganska ringrostig, har inte visat Wimsa själv sen stora stockholm förra året. Det var 8 briarder anmälda, relativt många, brukar inte vara så många på Skk utställningar. Jag tror att det var fem tikar. Det var en till tik anmäld i öppen klassen, kennel kompisen Tara. Wimsa vann öppen klassen med CK. Hon blev även bästa tik med CACIB, och drog även det längsta strået i BIR o BIM. Vann mot en öppen hane.

Agnes sköte sig perfekt, sov i bärselen hos mormor när jag o Wimsa var inne i ringen.

Jag var tveksam om jag skulle stanna till finalen, men påhejad av bästa teamet, Sofia, mamma o Jeanette bestämde jag mig för att stanna kvar.

I gruppen var det över 20 olika raser med och många fina hundar. Men Wimsa blev utplockad och slutade som BIG-5. Vilken hund jag har hon uppförde sig perfekt som alltid   .

Tack alla för en trevlig dag.

    

 
ANNONS
 
Malin

Malin

13 september 2010 13:44

Ååååh va fin :)

kolla gärna min blogg, kram

http://troddeduja.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

alexandra

13 september 2010 18:37

Är detta en Briard ?:)


kolla bloggen !


AlexandraSofiaa.bloggplatsen.se

( har inte kommit några inlägg ännu men jag och hon som jag delar denna blogg med hade tänkt lägga in några filmer och bilder redan igår men fick bli idag istället , ifall du kollar bloggen innan då vi inte gjort några inlägg . )

 
Ingen bild

Barbro och Hibea

13 september 2010 21:16

Grattis, grattis! Hibea är SÅ stolt över sin syster och beundrar särskilt pälsen under magen!

 
Ingen bild

Jeanette

14 september 2010 22:35

Vilja fina bilder och TACK själv för i söndags!!!! Så härliga bilder på Agnes och Wimsa!!!kram

 
Veronica

Veronica

15 september 2010 23:06

Meeen underbart, stort grattis! Attans vad roligt, finaste Wimsan! =)

http://www.nogg.se/teoblondie

 
Ingen bild

Gunnel

19 september 2010 08:57

Grattis!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se