SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 4 februari 2011

Luriga Wimsa

Av Sara Andersson - 4 februari 2011 19:47

I söndags började Wimsa blöda ur vulvan. Jag tänkte direkt det är alldels för tajt att redan löpa, hon löpte sist i oktober. Hon har bara blött lite och det har haft en väldigt mörk färg. Jag har hållt mig cool hela vecka och tänkt att så länge hon är pigg och glad och inte har feber är det ingen fara.

Men idag kunde jag inte vänta längre....började noja och ringde vetrinären, fick tid direkt. Skönt att kolla upp det så fort så möjligt. och det visade sig vara ett vanligt löp....Men men nu vet jag i alla fall. Hon är lurig min Wimsa.


Har skickat in ett foto till en fototävling, gå in och rösta på mina fina tjejor. Temat var julig bild. http://www.smafolk-tavling.com/fototavling/bild.php?id=248

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se