SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

Träning och åter träning

Av Sara Andersson - 24 februari 2011 21:10

Sen sist har mycket tid lagts på träning. Fast jag har en liten Agnes så känns det som att jag och Wimsa får mycket träningstid. Mycket för att vi har så många underbara människor runt oss som gärna har hand om Agnes,och det är ju inte så konstigt...hon är ju så go.


I lördags träffade jag Jennica på Råådalens BK, en härlig lördag i sol med mycket bra hundträning. Vi körde hela trean, och på det stora hela känns det bra. Små detaljer som vi ska jobba vidare med. Hon behöver bli mer säker i vittringen och rutan. Fjärren, metallen och stegförflyttningar är det som vi jobbar mest med just nu.

Vi körde även lite agility, Wimsa verkligen älskar agility och jag tycker faktiskt att hon är duktig.

Vi avslutade med att låta hundarna leka, medans Jennica sköt av fem skott med sin pistol. Wimsa är nämligen en del i Nitros träning för att bli skottfast. Eftersom Wimsa är hundra skottsäker får hon och Nitro leka, för att hon ska påverka han positivt och det blir inte så stor sak för han när det kommer skott. Verkar fungera bra.

Vi har även tränat lydnad med Veronica och så klart våra vanliga onsdags träningar i innomhus hallen.

Förutom all lydnadsträning så har vi även dragit igång ett spårprojekt. Målet är att vi ska kunna tävla appellen om en månad. Vi har en hel del att jobba med, men vi chansar och satsar så får vi se hur det går.

Så sen måndags har vi spårat fyra gånger, varje dag utom i onsdags. Hon är duktig men behöver bli bättre på att ta vinklarna. Träna, träna....


Agnes har nu fyllt 8 månader. Hon kryper och är snabb som en vessla. Hon älskar att ta Wimsas ben och leksaker.

   

Så fort hon ser ett ben så sätter hon fart och tar det...hon tror kanske att hon är hund.

Agnes älskar även hundar. Wimsa är så klart hennes favorit. Så fort Wimsa kommer så ler hon med hela huvudet och vinkar...så sött.

Som tur är Wimsa världens snällaste hund. På bilden löper Wimsa och har sitt tikskydd...om någon undrar.


Agnes är så himla duktig när vi ska ut och gå,gnäller så gott som aldrig när hon åker vagn. Tror faktiskt att hon gillar sin vagn, och tur är det för hon tillbringar ju en del tid i den.


Snart är det helg. På lördag åker vi till Malmö för att kolla melodifestivalen, och på söndag är det spårning med Jennica. En mycket trevlig helg att se fram emot.        

 
ANNONS
 
resume

resume

9 december 2011 14:23

The black dog looks really huge in comparison with the child!

http://cvresumewritingservices.org/online-resume.p

 
admission essay

admission essay

2 augusti 2012 17:32

Jag gillade den här bloggen hoppas jag att jag kommer att läsa den nya publikation

http://collegeadmissionessays.org/essay-help.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se