SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 19 november 2011

Tillbaka på bloggplatsen

Av Sara Andersson - 19 november 2011 20:34

Tyckte inte det var så bra att blogga på nogg, så flyttar tillbaka till min gamla blogg på bloggplatsen. Denna sida vet jag hur allt funkar och behöver inte lägga tid på att hitta rätt knappar.


Helgen började inte alls som jag hade tänkt, igår fredag åkte jag o Agnes in till stan för att fika med syster Eleonor och hennes pojkvän Christoffer. Jag och Agnes började beställa på fiket, Agnes sitter i sin vagn och hostar till, ur hennes mun kommer det en fontänspya, hon spydde ner hela sig själv, vagn och golvet på fiket. Panik, men som tur så kom syster och kunde hjälpa mig. Hon fick bland annat springa till närmaste affär och köpa en ny offit till Agnes, eftersom allt hon hade på sig var nerspytt, och jag hade inget ombyte med, och det var en bit till bilen. Ny jacka, byxa och strumpor och mamma blev 350 kr fattigare....

Idag var det tänkt att jag skulle åka på spårkurs med hundarna men min dotter behövde mig hemma och det går självklart före. Hon har dock piggat på sig framåt kvällen och jag hoppas denna maginfluensa går över snabbt.


I morgon ska jag o hundarna till Tyringe och träffa Nicole och några av de söta Black Regal valparna.


Lägger ut ett underbart klipp från i sommras på lilla Minna och Agnes.


 

 
ANNONS
 
research paper

research paper

9 december 2011 14:19

As I see they are like the best friends here as for me!

http://editingwritingservices.org/research.php

 
essay writers

essay writers

2 augusti 2012 17:36

stor tomt - på varje sida i en annan intressant artikel!

http://aessay.org/essay-writer.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se