SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 27 november 2011

Sjukdomar, kollo och tävlat

Av Sara Andersson - 27 november 2011 21:27

Sen sist jag bloggade har vi haft fler sjukdomar på besök. Denna gången har Agnes haft feber sen torsdagskväll. Så himla tråkigt att se henne sjuk. Nu bara hoppas jag att det ska släppa och att det dröjer innan det är dags igen.


Under veckan har Minna varit på kollo i Örkelljunga, jag har jobbat mycket och då passade det bra att min mamma fick chansen att lära känna henne bättre. Allt har fungerat utmärkt och mamma tycker att Minna var en genomtrevlig hund. Duktig Minna som sköter sig även på bortaplan  .


Idag har jag och Wimsa tävlat lydnad i Svalöv. Ingen större hit idag. Det både blåste och regnade och planen var geggig. Tror egentligen inte att det var därför det inte funkade idag, Wimsa är ingen hund som är speciellt miljökänslig...vi måste bara träna mer.

Det som funkade bra idag var sitt i grupp, inkallning med stå o sitt, vittring. Nu gäller det bara att ta nya tag och jobba vidare. Den 10 dec är det dags igen i Höganäs.


Jag önskar er en trevlig vecka.

Avslutar med några bilder.

   

  

 
ANNONS
 
paper ideas

paper ideas

2 augusti 2012 17:35

Jag har sällan träffat sådana intressanta platser som denna. Tack för din publikation.

http://aresearchpaper.org/writing-ideas.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se