SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 6 december 2011

Ledig dag

Av Sara Andersson - 6 december 2011 21:58

Idag har jag varit ledig. Himla skönt att bara ha en dag över, utan massa måsten. Har tränat igenom hundarna, och är super nöjd med trevlig attityd och träningsglädje till 100%. Med Wimsa fokoserade jag på rutan och dirigeringsapportering. Dessa momenten är fortfarande inte stabila, hon kan i bland missa rutan totalt och dirigeringsa. har vi inte kört så länge.

Minna fick gå ett spår med två vinklar, träna rutan och massa bus. Minna är fantastiskt duktig på att hitta ut till rutan, nu sätter hon den på ca 10 m. Duktig hund!

Dagen avslutades med besök av bästaste Olle, fika och promenad hanns det med.

Avslutar med lite bilder:

           

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karolin

7 december 2011 21:53

Vilka mysiga bilder!!

Kram Karolin och hundarna :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se