SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 18 december 2011

Längesen

Av Sara Andersson - 18 december 2011 20:40

Nu var det längesen jag bloggade, men det är mycket nu inför julen, men nu är de flesta julklapparna fixade, huset är julstädat och granen köpt och ska kläs i morgon. ser fram emot julafton som ska firas med min och Mattias familj hemma hos oss.

På lucia lussade Agnes o Pippi för oss och moster Evelina och fabror David, man blir så stolt och varm i hjärtat när Agnes charmar och spexar för besökarna.

 


I går var jag o träffade Nicole och ett gäng valpar och valpköpare från Black Regal. Mycket kul att kunna följa andra briard valpar i Minnas ålder, eller de är ju knappt valpar längre, mer tonåringar. Kan bara konstatera att Minna är högst rastypisk i sina koppeldrag och flamsattacker. Igår skötte sig Minna perfek och låg mestadels och tränade passivitet. Mycket nyttig för henne. måste också nämna att vi var o tränade i torsdags på ÄBK och även då var Minna mycket duktig, vem vet det kanske blir något av henne med  .


Avslutar med en söt bild på Agnes, jag tycker hon ser så söt ut i kjol och lackskor. Sötaste lilla Agnes.

 


    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se