SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 22 december 2011

Årets julkort

Av Sara Andersson - 22 december 2011 21:29

Sen Agnes kom in i våra liv har jag försökt att göra egna julkort med någon fin bild på henne och Wimsa, förra året funkade det ganska bra. Agnes var bara ½ år och Wimsa är en snäll och medgörlig hund. Hade en klar bild av hur årets julkort skulle se ut....problemet var bara det att årets modeller inte var lika samarbetsvilliga som tidigare år.

Några av årets bilder:


Bilden blev väll okej, synd bara att jag inte tänkte på bakgrunden, inte så kul med dörren och dörrmattan....nytt försök!

 

På denna bilden retar jag mig på eluttaget och att Minnas tunga hänger ner till golvet...hundarna tyckte att det var lite jobbigt med modellandet...trors mutor.

 

Agnes börjar nu tröttna och gestikulerar upprört åt sin mamma.

För att i nästa sekund slänga sig ner till Wimsa, det är jobbigt att ta julkort.

 


Modellerna får i stället posera själva:

 

   

Och så här blev årets julkort:

 


Med detta inlägg vill jag önska er


GOD JUL
 
ANNONS
 
Linda

Linda

22 december 2011 22:58

Underbara bilder!!!
Kramar från My m familj :-)

http://sprudla-linda.blogspot.com

 
Ingen bild

Karolin

22 december 2011 23:23

Vilka härliga bilder! Gillar speciellt den när Agnes står och "gestikulerar upprört" år dig hihi ;)

Kram på er
/Karolin och hundarna

 
Ingen bild

Sarah Wigström

23 december 2011 11:42

:) Superhärliga bilder!
Tungbilden var ju för rolig, Agnes såg ut att peka finger åt mammsen för att berätta att nu räcker det med fotandet!! ;) Jag hoppas ni får en riktigt härlig jul och hälsa alla på jobbet! Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se