SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 30 december 2011

Nytt år och nya möjligheter!

Av Sara Andersson - 30 december 2011 20:37

Så har ännu ett år gått, och man kanske börjar bli gammal, men det är bara att inse tiden flyger iväg. 

Det är dags att summera 2011, ett händelserikt år. 

Hundmässigt har det inträffat flera positiva händelser.

Flocken har fått tillökning, en liten Minna flyttade in och vände upp och ner på hela tillvaron. Minna är en härlig hund men väldigt intensiv. Allt hon gör, gör hon till hundra procent. När vi går första rundan på morgonen har hon så mycket spring i benen att hon springer 150 m rakt ut och sen tillbaka. Möter vi någon är hennes första impuls att hoppa ut och pussa främlingen i ansiktet. Jag har aldrig haft en hund där det varit så mycket i, så mycket energi. Hon är väldans rolig att träna med och väldigt läraktig. Tror att hon kommer bli en super hund, men det kommer att ta tid innan hon mognar. Minnas höjdpunkter under året är så klart BIS vinsten på Örkelljungas inofficiella utställning och bästa tik i sin åldersklass på BIV.

Med Wimsa har det varit flera höjdpunkter men bäst av allt är ju så klart att hon under 2011 varit frisk och skadefri, inte för att hon varit sjuk tidigare år men flera fina hundkompisar har under 2011 gått bort eller dragits med skador och då uppskattar man hälsan mer.

Resultat mässigt är jag naturligtvis väldigt nöjd med uppflyttningen till elit klass i lydnad, på andra försöket slog hon till och slutade Wimsa! Som grädde på moset har vi även debuterat i elit klass med ett andra pris. Nu slipar vi detaljer och laddar för 2012. I utställningens ringen har Wimsa framträtt sparsamt, på fem utställningar tre BIR placeringar och en BIG och BIS - 4.


Jag har massor med mål och tankar om 2012, men väljer att dela det med de närmaste träningskompisarna. Jag hoppas att ni får ett fint nyår och ett GOTT NYTT 2012.

Delar med mig av några favorit bilder och två amatör mässiga videoklipp, än en gång GOTT NYTT ÅR!!!

Minna är på klippet 14 v, i slutet blir hon rädd när Lipton ( familjens Whippet) skäller:


 

  

Och så bilder:

 

Wimsa blir BIR på Sofiero NAT, Den enda hunden som blev belönad med CK i rasen.

     

Fina familjen, tack Mattias för att du stått ut ännu ett år    

   

Min älskade Agnes, meningen med livet.

       

Agnes med morfar på tivoli i köpenhamn

                   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se