SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 10 januari 2012

My dog

Av Sara Andersson - 10 januari 2012 21:12

I söndags var jag o Minna på my dog. Minna ställdes i valpklass, hon slutade som 3 av 3 med HP. Är jättenöjd med hur hon skötte sig och hennes trevliga attityd.

Har inte tid att skriva mer i stället så sätter jag in två klipp från my dog tikarnas valpklass.

Vann gjorde den fawn färgade tiken Doris från kennel Black Regal och två blev Minnas syster Spira.

Klippen är långa och oredigerade...orka inte...går att snabbspola om man vill.

Domaren och en domarasspirant förekommer också  på klippen=)


  


 
  


 
ANNONS
 
Joanna

Joanna

11 januari 2012 16:39

Vilken bra blogg!
Och vilken mysig hund ^^
Kolla gärna på min blogg: sweeetieee.bloggplatsen.se

http://www.sweeetieee.bloggplatsen.se

 
zaga

zaga

11 januari 2012 19:26

söt hund! och snygg blogg! kolla min också www.zagasol.blogg.se

http://www.zagasol.blogg.se

 
Adelina

Adelina

11 januari 2012 20:13

Fin blogg! :)

http://addis.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se