SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 18 september 2012

Tillbaka....

Av Sara Andersson - 18 september 2012 21:04

Har haft en låååååångt uppehåll, men nu börjar jag bli sugen på att skriva igen.

Just nu händer det mycket...men samtidigt inte.

Jag har börjat plugga pedagogik på Kristianstad högskola, och det känns fantastiskt roligt. Det är så stimulerande att få lära sig helt nya saker. Jag läser även en kurs på Malmö högskolan som handlar om hur man kan använda djur som en resurs i vård och socialt arbete. Så jag läser på 100 %, jobbar 80%, hänger med familjen och tränar mina hundar...

Eller jag måste erkänna att hundträningen just nu får stå tillbaka för studierna. Men jag måste göra det just nu.

Så nu är planen att hundarn ska tränas två gånger i veckan, dvs genomtänkta träningar...lite små träning blir det nästan varje dag.

Minna har gjort debut i klass 1 och fick ihop 124 poäng, tror jag... och vi avstog platsen. Jag vill inte ta några chanser med den, och vi har ingen bråska att komma upp i klasser. Känns som att Minna är en hund som kommer att behöva mycket tid innan hon blir klar.

Wimsa håller på att rehabiteras. Duktiga Sophie Ericsson på häst och hälsa, har upptäckt stelheter i rygg och nacke. Tack och lov säger hon att det kommer bli bra.


Så nu vet ni lite om vad som händer i mitt liv för tillfället, ska försöka att uppdatera mer frekvent än tidigare =).


 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

18 september 2012 22:51

Nämen så väldigt trevligt att du också är tillbaka! Får ta och boka ett träningspass snart, ska krya på mig så fort som möjligt... =)

http://hundigtochohundigt.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se