SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 24 september 2012

Minnas MH

Av Sara Andersson - 24 september 2012 21:01

I helgen gjorde kusinerna på Black Regal MH. Grattis till Nicole och Jimmy för ett gäng fina valpar som blivit stora duktiga hundar. Måste vara en väldigt speciell känsla att stå och titta på sina egna valpars MH.


I somras gjorde Minna sitt MH, och här kommer det:


Hantering


Förföljelse


Förföljelse igen


 

Passivitet


 

Avståndslek


 

Dumpen


 Skramel


Spöken


Sist var det skott där hon fick en 1. 

Jag är jättenöjd med hennes MH.


Sen sist har jag hunnit med att gå kurs med Minna, spåra med båda hundarna och träna med bästa 10an och en träning med Jenny.


Har en liten förhoppning om att jag och Minna ska komma igång med lite mer seriös spårträning och som tur så har jag stöd av duktiga Emelie.   
   
  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se