SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 25 september 2012

Tummen upp för Wimsa

Av Sara Andersson - 25 september 2012 20:38

Idag har vi varit på återbesök hos Sophia på häst och hälsa. Wimsa var där för första gången för tre veckor sen. Jag har länge känt på mig att något har varit fel, hon har varit lite hängig och inte riktigt sig själv. Sophie hittade en skada på atlaskotan, och att hon var stel i ryggen. Hon knäckte rätt nacken och masserade och körde med laser på ryggen. Hon mätte även musklerna och hittade en skillnad på två cm på lårmusklerna. Återbesök bokades och mellan besöken skulle jag massera nacken och försöka få henne att sträcka huvudet upp och ner för att lätta upp stelheten i nacken. Har märkt att Wimsa är piggare och mycket gladare. Redan två dagar efter första besöket märktes en markant skillnad, på bäst i väst kunde hon inte springa i ringen utan bara hoppade och studsade. Precis som att hon var så glad över att stelheten hade lättat. Så idag var det alltså dags för återbesök och Sophie var jättenöjd över resultatet. Nu skiljer det endast 5 mm i muskelmassa vilket är en stor förbättring på kort tid. Vilket tyder på att hon inte längre belastar sig snett. Stelheten i nacken var så gott som borta! En glad matte lämnade Älmhult med en glad Wimsa! I

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se