SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2012

Sommar 2012

Av Sara Andersson - 11 oktober 2012 22:10

Saknar verkligen sommaren, tycker det är deppigt när kvällarna blir korta och vinden kall.

Delar med mig av lite bilder på min fantastiska sommar, som innehöll Turkiet resa, Astrid Lingrens värld, Sturkö, hundläger på klickerklok och mycket mer.


Bästa Eleonor i Turkiet


Två väldigt viktiga människor i mitt liv. Sambo och mamma.

 


Mamma, Agnes och jag.

 


Agnes

  


Mina duktiga hundar på Astrid Lingrens värld. Så snälla och lugna bland alla folk.

 


Mina tre finaste.

 


Mer text om livet på hösten kommer.... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Monica

11 oktober 2012 22:22

Fina bilder på dig och familjen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se