SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 26 februari 2013

Grå dimma!

Av Sara Andersson - 26 februari 2013 11:49

Just nu befinner vi oss i en grå dimma....vi väntar på att få besked från fostervattenprov. Väntar på att få veta vad som är fel med bebisen eller med graviditeten.


Men om vi ska ta allt från början kanske:

Vi åker på ett vanligt UL, dvs ett sådant alla gravida åker på. Allt ser bra ut, men bebisen låg så att barnmorskan inte kunde se hjärtat. Därför blir vi bokade på ett nytt UL, för att de ska kunna kolla av hjärtat…ren rutin.

På det andra UL ser man hjärtat och  allt ser bra ut. MEN man ser att bebisen inte har växt så mycket som förväntat. Alltså bokar man ett tredje UL åt oss. Men lugnar oss samtidigt, då man menar att det lika gärna kan vara så att man mäter olika och att det är därför bebisen inte verkar växa som den ska.

Igår var det dags för det tredje UL. En mycket trevlig läkare tar hand om oss. Han tittar först på bebisen och säger att allt ser bra ut. Han kan se en hjärna, ett hjärta, två ben och två armar, urinblåsa, njurar….ja ni fattar allt verkar stämma på bebisen.

MEN det finns väldigt lite fostervatten och bebisen har inte växt. Så för att försöka ta reda på varför bebisen inte växer och varför det saknas fostervatten, bestämmer man att vi ska få göra ett fostervattenprov.

Jag tvekar inte en sekund, för faktum är att bebisen inte har växt och det fattas fostervatten. Så för att kolla av så det inte är ett kromosomfel som är orsaken till den dåliga tillväxten och bristen på fostervatten, ska man göra provet.

Idag har vi tagit provet, det var obehagligt och ingen trevlig upplevelse….och nu kan vi bara vänta på resultatet. Vilket naturligtvis är skitjobbig, att inte veta vad som är fel och att bara vänta. Men vad kan vi göra?

Så nu är jag sjukskriven igen….segt men doktorn sa att jag fick vara ute med hundarna och träna hund var helt okej. Så hur konstigt det än låter, är jag glad för det. Att träna hund är lite som terapi!


Tack till er alla som har hört av er. Det betyder väldigt mycket… och håll tummarna för att allt löser sig på bästa sätt.


Fina fina bebisen, jag hoppas av hela mitt hjärta att allt löser sig. 

 

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

26 februari 2013 12:28

Håller allt som kan hållas, för att det ska gå bra!

Styrkekramar <3

http://www.kennelblagul.blogspot.se

 
Bitte

Bitte

26 februari 2013 13:20

Men hjärtat då!
Oroligt och eländigt, klart att alla förstår det. Och jag håller naturligtvis tummarna för att allt löser sig på bästa sätt. Och att ni slipper vänta så länge! För även om hundträning är förträfflig terapi så finns det ju alltid där, det som gnager och skaver. Man vill ju sitt lilla barn så väl, från första ögonblicket. och även om det klankas på sjukvården så är väl just den här delen av den fylld av besjälade och ytterst kompetenta yrkeskvinnor och -män.
Tänk nu på att vi är många runt dig och att vi så oerhört gärna hjälper, stöttar och lockar dig att tänka på något annat; säg bara till!
Kram!

http://www.bittesundin.se

 
Ingen bild

Pernilla

26 februari 2013 14:36

Älskade vän vad tufft för dig o Mattias. Kramar i massor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se