SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 2 mars 2013

Lycka!

Av Sara Andersson - 2 mars 2013 07:04

Gårdagen innehöll mycket glädje men också lite oro.
Vi börjar med det viktigaste först, bebisen.
Positivt är att vi inte fått något svar på fostervattenprovet. Doktorn sa att om det är något allvarligt så skulle de höra av sig efter ett par dagar.... Så eftersom de inte har hört av sig så hoppas jag att det betyder att de inte hittat något allvarligt fel på bebisen.
Igår på kvällen efter tävlingen, kändes det lite oroligt i magen, så jag ringde för att rådfråga och fick order att åka raka vägen in för undersökning. Finaste syster Eleonor följde med, eftersom Mattias behövde vara hemma med Agnes.
Väl på sjukhuset kunde de efter lite undersökningar konstatera att allt var bra och att det tillochmed var mer fostervatten än i måndags.
Så glädjande är att bebisen mår bra och fostervatten mängden har ökat! Lycka!!!


Sen det det andra glädjande igår, jag och Wimsa debuterade i rallylydnad. Och det gick så himla bra. Wimsa är den bästa, jag kan koncentrera mig på banan och helt ut veta att Wimsa gör det hon ska, härliga hund!
Resultatet blev 100 poäng och en förstaplacering som jag delade med två andra.
Måste ge ett stort tack till bästa Lotte som tränat oss under dessa tre veckor som vi faktiskt bara har tränat rally på.

     

Tävlingsresultat i all ära, men mest glad är jag faktiskt över att, jag trots allt tråkigt som har hänt i veckan kan tänka positivt och inte bara gräver ner mig. Jag har bestämt att tills jag vet vad som är fel med bebisen och magen så tänker jag inte måla "fan på väggen". Det gynnar varken bebisen eller min familj.


Än en gång stort tack till alla som hör av sig och visar sin omtanke! Ni är så fina och jag är lyckligt lottad som har så många fina människor i mitt liv.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jill

2 mars 2013 09:37

Fina fina Sara klart att Wimsa är bäst :)
Blir glad att höra att det känns lite bättre och också verkar vara lite bättre. Du vet med tankens kraft styr man mycket :)
All kärlek till dig och hela din underbara familj <3

 
Maria & Saiva

Maria & Saiva

2 mars 2013 10:31

Grattis till det fina resultatet och vad skönt att det inte bar något med bebis igår. Ta hand om dig. Kram

http://Www.frerwebs.com/midvia

 
Veronica

Veronica

2 mars 2013 19:06

Härliga nyheter, hoppas att det fortsätter så! Och stort grattis till vinsten! =)

http://www.hundigtochohundigt.wordpress.com

 
Ingen bild

Majzan & Razz

2 mars 2013 20:23

Grattis till superresultat i rallydebuten!
Och ta hand om dej så ska du se att lille bebisen också mår bra :-)
Kramar å Nospussar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se