SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 6 mars 2013

Hallandsträning

Av Sara Andersson - 6 mars 2013 06:53

Igår eftermiddag och kväll spenderades i lotushallen. Massor med bra hundträning hanns med.
Wimsa ska snart tävla igen och vi har inlett kampanjen fritt följ. De senaste tävlingarna har Wimsa fått sämst betyg på sitt fria följ. På träning är fritt följ Wimsas bästa moment. Så nu är målet med nästa tävling att Wimsa ska få till lika bra fritt följ som på träning.
Igår fick hon gå två olika pass med fritt följ. Pass 1 gick hon fritt följ i 4 1/2 min med kommendering. Hon var med fint men missade några halter och hade skall i sitt backande. Pass 2 fick hon fritt följ i 5 min med kommendering. Denna gången var hon mycket bättre med och missade endast en halt.

Minna gick sin gruppmomentkurs för bästa Jenny Wibäck, men fick även köra igenom klass 2 med kommendering. Hon gör mycket fint, men behöver nöta fjärren....
Det fina med att gå denna kurs är att man möjlighet att träna på gruppmomenten med främmande hundar. Mycket bra träning och en kurs jag verkligen kan rekommendera.

Idag ska jag och Agnes åka till brukshundsklubben och träna med med hundarna tillsammans med en annan Sara och hennes barn. Ska bli supertrevligt!

Ha en bra dag alla fina underbara vänner!

Sätter in en favoritbild från somras på mina fina tjejer:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se