SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 6 mars 2013

Underbara onsdag

Av Sara Andersson - 6 mars 2013 22:10

Trött efter en lång men underbar dag.
Vardag deluxe när det är som bäst.
Förmiddagen tillbringades med en annan Sara på åstorps bk. Med var också våra barn. Min Agnes fick leka med en annan Agnes och en Hugo. Super skoj tyckte min lilla dam och var överlycklig över det roliga sällskapet.
Så mycket seriös hundträning blev det inte till. Men vad gör det? Wimsa och Minna fick roa sig med två golden pojkar. Nyttigt för mina tjejer som sällan får lov att leka med andra hundar.
Eftermiddagen tillbringades i solen på trädäck. Väldigt trevlig att känna hur strålarna svider på kinderna, hoppas att det blir många sådana eftermidagar i vår.

Agnes och Agnes på promenad med Wimsa och dockan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se