SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 10 mars 2013

Härlig helg

Av Sara Andersson - 10 mars 2013 20:34

Söndag kväll och ännu en helg går mot sitt slut.

Helgen inledes med mysfika hos familjen Lundh. Det var alldeles för längesen vi träffade dem och nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge innan vi ses igen.

Melker som är lika gamal som Agnes, fick i november en lillasyster och Agnes var väldigt imponerad av lilla Matilda. Hon tyckte att även vår bebis kunde få heta Matilda...  


De tre fina kompisarna myser i soffan:

Tror att någon längtar efter en egen bebis

     

Fika med bästa Melker 

   


I går (lördag) begav jag och hundarna oss till Råådalens Brukshundsklubb för att träna med Bitte och fina Aska.

Wimsa fick köra ett fritt följ med kommendering. Tyckte att det gick bra. Wimsa skötte sig fint, det vi behöver jobba mer på är stegförflyttningarna och vändningar på stället.

Sen fick Wimsa göra en dirigeringsapportering, som jag också är nöjd med. Nu kan jag om Wimsa tänker fel, för det mesta dirigera om henne....något som var omöjligt för ett ½ år sen.

När vi skulle köra vittringen däremot blev det inte alls rätt....mer träning!


Minna håller på att nöta ruta och att inte stanna förrens hon kommer till bakre delen. Jag håller även på att lära henne fina uppsitt till fjärren och snabba nedläggande. Mycket nötande men det kommer att bli kanon bra. Minna är en rolig hund att träna med. Något Minna också ska få i massor denna vår är störningsträning.....det kan man inte få för mycket av.

Tack Bitte för en trevlig träningsstund!


Denna dag har tillbringas med familjen. Först lite shoping på IKEA med massor av andra människor....fler än vi som tycker att söndagar är en IKEA dag. Inget speciellt inhandlades med ändå försvann massor med pengar.


Imorgon ska jag för första gången besöka Hässleholm hundcenter och träna med bästa Monica, superkul, och på tisdag är det åter dags att besöka Helsingborgs lasarett. Då ska vi träffa en expert på ultraljud. Förhoppningsvis kan han hitta vad som är fel och FÖRHOPPNINGSVIS har bebisen växt.....håll tummarna är ni snälla! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se