SARA, WIMSA OCH MINNA

Alla inlägg under mars 2013

Av Sara Andersson - 4 mars 2013 13:42

Idag ringde äntligen doktorn.... Och provsvaret var bra. De finns inga kromosomfel på vår bebis!
Wiiiii lycka!

Av Sara Andersson - 2 mars 2013 07:04

Gårdagen innehöll mycket glädje men också lite oro.
Vi börjar med det viktigaste först, bebisen.
Positivt är att vi inte fått något svar på fostervattenprovet. Doktorn sa att om det är något allvarligt så skulle de höra av sig efter ett par dagar.... Så eftersom de inte har hört av sig så hoppas jag att det betyder att de inte hittat något allvarligt fel på bebisen.
Igår på kvällen efter tävlingen, kändes det lite oroligt i magen, så jag ringde för att rådfråga och fick order att åka raka vägen in för undersökning. Finaste syster Eleonor följde med, eftersom Mattias behövde vara hemma med Agnes.
Väl på sjukhuset kunde de efter lite undersökningar konstatera att allt var bra och att det tillochmed var mer fostervatten än i måndags.
Så glädjande är att bebisen mår bra och fostervatten mängden har ökat! Lycka!!!


Sen det det andra glädjande igår, jag och Wimsa debuterade i rallylydnad. Och det gick så himla bra. Wimsa är den bästa, jag kan koncentrera mig på banan och helt ut veta att Wimsa gör det hon ska, härliga hund!
Resultatet blev 100 poäng och en förstaplacering som jag delade med två andra.
Måste ge ett stort tack till bästa Lotte som tränat oss under dessa tre veckor som vi faktiskt bara har tränat rally på.

     

Tävlingsresultat i all ära, men mest glad är jag faktiskt över att, jag trots allt tråkigt som har hänt i veckan kan tänka positivt och inte bara gräver ner mig. Jag har bestämt att tills jag vet vad som är fel med bebisen och magen så tänker jag inte måla "fan på väggen". Det gynnar varken bebisen eller min familj.


Än en gång stort tack till alla som hör av sig och visar sin omtanke! Ni är så fina och jag är lyckligt lottad som har så många fina människor i mitt liv.

Skapa flashcards