SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 1 april 2013

Att ladda om och komma igen

Av Sara Andersson - 1 april 2013 16:05

Idag har det tävlats igen. Denna gången var det i Hässleholm. Mycket trevlig tävling med många trevliga människor.
Känsla inför tävlingen var god, ändå kände jag på mig att det inte skulle ske idag. Och tyvärr brukar min känsla stämma och det gjorde den även denna gång.
Men att deppa ihop och vara negativ kommer inte att leda till något bra alls.... Så nu tänker jag vara nöjd över alla de fina saker min duktiga Wimsa gjorde idag. För hon gjorde massor med bra saker. Jag är faktiskt nöjd med det mesta. Och ska vi falla på något moment känns det ändå okej att det är vittringen, som är Wimsas svåraste moment. Idag lyckades hon trampa ner den rätta pinnen i grusen och missade sedan den.
Är glad att vi snart ska gå kurs i specialsök, Wimsa ska bli grym på vittringen.... Så det är så!

Stort grattis till Jenny och I-or som genomförde ett grymt program. Även stort grattis till Sara och Buzz, som gjorde en finfin debut!

Nu laddar vi om och kommer igen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se