SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 15 maj 2013

Kolmården

Av Sara Andersson - 15 maj 2013 08:07

I lördags var det dags att styra bilen mot Norrköping och en weekend på Kolmården. Två dagar i parken och övernattning på vildmarkshotellet.
Det blev en underbar helg med mycket glädje och mys. Det enda negativa var att jag skulle varit lite mindre gravid. Kolmården är ganska stort och väldigt mycket brant på sina ställen. Att vara gravid i v 34 är lite väl tungt, i alla fall när man ska gå på djurpark.
Kan verkligen rekommenderar en helg på Kolmården och vi kommer tillbaka längre fram när bebisen kommit ut.
Delfinshowen var helt fantastisk och det fanns gott om roligheter för Agnes. Hon fick bland annat träffa Bamse och Lilla skutt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se