SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 28 maj 2013

New girl in town!

Av Sara Andersson - 28 maj 2013 21:58

För ca sex år sen blev jag ägare till min första Briard, världens bästa Wimsa! Eftersom jag köpte en Briard, som är en pälshund visste jag att massor med pälsvård ingick i köpet. Och vad jag genom åren har borstat, badat och fixat med denna päls. Jag har stundtals gillar det och stundtals ogillat det. Har alltid tyckt att om man skaffar långhåriga hundar ska de vara långhåriga. Men för ca ett halvår sen började tankarna gro, kanske jag skulle ta och låta Wimsa bli korthårig. Såg ett foto på Tage och tyckte att han hade fått en väldans snygg frisyr.
För några veckor sen tog jag beslutet. Ett beslut som jag noga tänkt över...
Jag ska snart bli tvåbarnsmor, och eftersom Wimsas päls är ganska krävande så såg jag en möjlighet att genom att klippa henne få mer träningstid. Jag känner också att jag kan hålla henne sval under sommaren på ett helt annat sätt när hon är klippt.

Så idag har jag varit hos aktiva tassar i Hässleholm och fått henne nerklippt. Är jättenöjd och tycker att det blev jättebra.
Har än så länge inga superbra bilder men efter Eskilstuna kanske jag har fler! =))

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se