SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 9 juli 2013

Elsa 1 vecka!

Av Sara Andersson - 9 juli 2013 21:06

Kan inte fatta att Elsa redan är en vecka gamla! Tiden har gått så otroligt snabbt!
Elsa är än så länge ett väldigt enkelt barn. Hon äter och sover mest hela tiden.
Agnes är en väldigt duktig storasyster och älskar sin lillasyster. Hon vill gärna sitta med henne i knäet och hjälpa till att mata henne.
Blir så varm i hjärtat när jag tittar på mina friska, fina flickor!
Idag har jag även haft ett mini pass med Wimsa. Vi kommer framöver att satsa på rally.
Minna är fortfarande på semester hos Eleonor. Börja verkligen sakna mitt yrväder till hund. Men till helgen kommer hon hem igen, och då hoppas jag orka träna ordentligt igen!

Första bilden på Elsa! Ny på vår planet!

Agnes får hålla sin lillasyster för första gången.

En vecka gamla! Älskade unge!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se