SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 19 januari 2014

Status 2014

Av Sara Andersson - 19 januari 2014 22:26

Ett nytt år har kickat igång.
2013 kan enklast beskrivas med tre ord, omtumlande, glädjande och intensivt.
Omtumlande då året började med bilolycka, för att sen fortsätta med UL dramatik.
Glädjande när beskeden över att bebisen i magen var frisk, och ut på min 30 årsdag kom finaste Elsa. Frisk och dessutom inte alls liten som läkarna trodde att hon skulle vara. 50 cm lång och 3980 g.
Glädjande över att jag och Wimsa nådde målet, som jag en gång när Wimsa var liten valp satte.
Glädjande över att få tjänsten som lärare på hundgymnasiet.
Glädjande att ha världens finaste familj som står bakom mig när livet blåser kallt.
Vad vore jag utan dina andetag?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se