SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 2 februari 2014

Årets första tävling.

Av Sara Andersson - 2 februari 2014 21:51

Minna och jag tävlade idag i Höganäs bouleklubb, en tävling som Ängelholms BK stod för.


Känsla innan tävlingen var helt okej. Jag visste att det fanns moment och delar som vi behövde jobba mer på, men om turen var på vår sida kunde det funka. Dessvärre var turen inte på vår sida och Minna kändes ganska splitrad och ofokuserad.
Jag vet att vi behöver träna mer övergångar mellan moment och att kedja mer. Efter dagens tävling blev det väldigt uppenbart att det måste göras typ NU och inte om några månader....

Sen finns det alltid detaljer att jobba på men just nu känns det som att störningsträningen och att kedja blir det viktigaste att fokusera på.

Orkar inte skriva mer nu.
Lägger ut filmen om någon tycker att det är spännande att se.


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se