SARA, WIMSA OCH MINNA

Direktlänk till inlägg 6 februari 2014

Ingen når vår värld...

Av Sara Andersson - 6 februari 2014 10:57

Veckan har innehållt bra och mindre bra träningar.
Måndagens båda pass var usla. Antagligen skulle jag inte tränat alls, utan bara analyserat söndagens tävling, släppt söndagens tävling och fokuserat på kommande träningar.
Tisdagens träning bantades ner till ett ordentligt genomtänkt pass med bästa Veronica. Det var längesen vi tränade ihop, och så kul vi hade och vilken vishet vi två besitter....  


Onsdagen blev vilodag för Minna, men start på rehab för Wimsa. Tio kort är köpt på treadmilen i Helsingborg. Nu jäklar ska Wimsa bli bra igen. Fick även några övningar som Wimsa ska göra varje dag, övningar som ska stärka hennes rygg och mage. 

Torsdag och ett pass har hunnit köras. Fokus på övergångar, förväntan i sitt, fjärr och en plats. Allt på tio minuter.
Bra känsla, men hon har lätt för att tappa om det inte serveras en belöning efter momentet är slut. Hon tycker inte att min verbala och taktila belöning har samma värde som mat och leksak. Helt klart något vi ska jobba på. 

Har också funderat på vad som egentligen är viktigt, träning eller tävling. Vad tränar jag egentligen för? 
Kan inte tävling också vara en träning? Det är iallafall så jag ska försöka tänka kring tävling. Inte att jag ska börja tävla tid och otid, men förbredelser inför tävling ska inte vara annorlunda än annars. Varje träning är viktigt oavsett om det finns en tävling om två dagar eller två månader. Det är ju träningen som kommer göra att vi lyckas med våra mål, inte tävlingen.


Kram till er och tack för allt stöd efter mitt dep i söndags.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Andersson - 13 juli 2014 21:47

Våren har varit intensiv. Familj, jobb, hundar och utbildningar. Inte mycket tid har funnits över. Våren har gett mig utmaningar och svårigheter. Stundtals har det varit tufft…..jävligt tufft. Men jag har tagit mig igenom allt. Fått lärdom och...

Av Sara Andersson - 14 juni 2014 21:50

Trodde aldrig denna dagen skulle komma. Att jag återigen skulle få starta Wimsa i elitklass lydnad. Efter hösten och all sjukdom och L7s1, trodde jag aldrig att Wimsa skulle bli så pass bra att jag skulle kunna tävla elitlydnad igen. Men under våren ...

Av Sara Andersson - 11 mars 2014 20:17


Mycket har hänt sen jag skrev sist. Livet rullar på i ett rasande tempo och ibland skulle jag bara vilja dra i nödbromsen och stanna upp en stund. Ingen lång stund utan bara en liten stund till att njuta över allt det fantastiska som mitt liv berikas...

Av Sara Andersson - 23 februari 2014 21:31V 8 är snart slut och därmed mitt första sportlov som lärare. En mycket trevlig vecka med massor med familjemys och hundträning. Mer än så behöver inte jag för att känna mig nöjd. Tisdagen spenderades med Emma, Veronica och Eleonor och fyra timmar sp...

Av Sara Andersson - 22 februari 2014 22:20


I torsdags var jag och Minna på träningstävling hos Flitiga tassar. Mycket trevligt arrangemang och initiativ. Dagens mål med Minna var förutom att så klart ha kul, och ge henne ännu en trevlig tävlingserfarenhet, att fria följet skulle funka bättre....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se